Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym:
- ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo,
- najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)

reklama
reklama

Turcja na talerzu - prezentacja kuchni tureckiej

Turcja na talerzu - prezentacja kuchni tureckiej
📅 Data: środa, 05 kwietnia 2017

⌚ Godzina rozpoczęcia: 17:30

📌 Miejsce: Warszawa - Ochota, Przystanek Książka, ul. Grójecka 42 (pokaż na mapie)

Szczegółowy opis poniżej ⬇️
reklama


Kuchnia turecka swoje bogactwo zawdzięcza potrawom pochodzącym z różnych regionów Imperium osmańskiego. To, co najbardziej charakterystyczne dla kuchni tego kraju to przede wszystkim swoboda w łączeniu rozmaitych smaków i składników. Tę różnorodność zawdzięcza swojej lokalizacji – stykają się tutaj tradycje kulinarne Europy, Azji i Półwyspu Arabskiego.

Zapraszamy na prezentację o kuchni tureckiej, którą przedstawi Martyna Domurad-Kopka z Instytutu Yunus Emre w Warszawie.

To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Ochota lub w kategoriach: wykład inne
reklama

Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie

reklama
☕ Postaw kawę