Korzystasz z Internet Explorera 8 (lub starszego...)! W związku z tym: - ta strona będzie prawdopodobnie wyświetlać się nieprawidłowo, - najwyższy czas na aktualizację lub zmianę przeglądarki! ;)
Jak żyło się na diecie roślinnej, kiedy w sklepach nie było produktów ułatwiających roślinne gotowanie i nie było również barów czy restauracji?
Paweł Ochman – weganin od prawie 30 lat, autor bloga Weganon. W 2017 wydał swoją pierwszą książkę “Pyszności z roślin. Proste wypieki, desery, śniadania bez jajek i nabiału”. Paweł prowadzi warsztaty kulinarne na terenie całej Polski i potrafi skutecznie przekonać do kuchni roślinnej nawet największych sceptyków.
Spotkanie poprowadzi Maciej Weryński – Redaktor Naczelny Magazyn VEGE
To wydarzenie już minęło.
Sprawdź nadchodzące wydarzenia w dzielnicy Śródmieście lub w kategoriach:
spotkanie
reklama
Inne wydarzenia / informacje / polecane miejsca w Warszawie